AAU logo

Testimonials

Det siger de andre...

Mikael Bergholz Knudsen,
Project Manager fra Intel Mobile Communications

”Tak for en fantastisk dag med den kreative platform. Konceptet og metoderne blev modtaget meget positivt. Udbyttet af dagen var også stort. Der blev udfyldt 20 ide-beskrivelser.

Efter en grundig evaluering af ideerne har vi valgt at lave 5 ”invention disclosures” her og nu, som forhåbentlig alle bliver til patenter. Derforuden har vi 4 ideer, som kræver lidt mere arbejde, men som vi forventer kan omsættes til patenter indenfor det næste halve år. I vores videre arbejde med ideerne, bruger vi kulturen fra Den Kreative Platform – det er forbudt at sige nej!

Jeg synes tallene taler for sig selv og beviser at den kreative platform klart kan bruges til at skabe ny IPR på en ”effektiv” og sjov måde.”


Bjarne Hansen,
Produktionschef fra JLM-Teknik

”Vi fik til vores store overraskelse et udkast til en helt konkret løsning, som vi vil arbejde videre med. Hele processen i Solution Camp var meget anderledes i forhold til, hvad vi havde forventet - men den virker! Vi kan kun anbefale andre virksomheder at deltage.”


Helle Kristensen,
HR-koordinator hos Global Wind Power

”Det var enormt lærerigt at arbejde med Den Kreative Platform, og det har bestemt givet os nye ideer til, hvordan man kan gribe tingene an, når vi i fællesskab arbejder med problemstillinger i virksomheden – vi bruger f.eks. nogle af de værktøjer og metoder, vi lærte om på campen, på workshops og afdelingsmøder.”


Gitte Grønnemose,
Konsulent fra Dansk Magisterforening

”Vi har fået så utrolig meget at tage med hjem. Det er lidt ligesom julen - man skriver et brev til julemanden og ved ikke, om man får nogle gaver. Vi har i løbet af weekenden fået en hel masse gaver.”


Hvem har haft en Solution Camp?

Her er et udsnit af de virksomheder, der tidligere har deltaget i en Solution Camp

AM3D
BeneFit Hobro
Business Park Nord
Danilift
Dorf Møllegård
Energi Nord
Feriecenter Slettestrand
Filipskolen
Gabriel
Hanstholm Camping Thy Feriepark
Huset Schwab
Hydrema
Højriis Slot
ITXpress
JH-Consult
Klim Strand Camping
Knivholt Hovedgaard
LAG Vendsyssel
Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser
Randers VIA
SOSU Nord
Tech College Aalborg
Ung Aalborg
Viborg Animationsfestival
Vrå Højskole
Aalborg Kommune
Aalborg Zoo
Aars Erhvervsråd