AAU Match

Hvad er en Projektbørs?

Projektbørs er en netværksdag, hvor studerende fra et specifikt studie mødes med relevante virksomheder og organisationer. Projektbørs tilrettelægges så der opnås størst mulig succesrate på matches mellem virksomhederne, organisationerne og de studerende.

Det er målet, at de gennem dialog finder de rette projektsamarbejdspartnere. Det kan ikke garanteres, at det rette match sker på Projektbørs, men ud over dialog om projektsamarbejde, så har virksomhederne og organisationerne rig mulighed for at få bedre indsigt i, hvad de studerende arbejder med og styrke deres egen præsentationsteknik.

Varighed

En Projektbørs varer typisk 2-2½ time.

Antal studerende

20-100 studerende.

Indhold

Et studieprojekt kan have stor værdi for en virksomhed eller organisation, men det kan være svært at finde den rette studiegruppe. Dette understøtter AAU Match i tæt samarbejde med uddannelserne på Aalborg Universitet.

Hvem står bag?

I tæt samarbejde mellem studier på Aalborg Universitet og AAU Match sættes rammerne for at virksomheder og organisationer kan møde de studerende og finde den helt rigtige projektgruppe til samarbejde.

Gratis.