AAU Match

Projektbørser efteråret 2020

Herunder finder du en oversigt over vores Projektbørser i efteråret 2020. Listen vil løbende blive opdateret, når studierne har dato og Projektbørs-beskrivelser på plads.

Nedestående liste er inddelt efter fagområder og temarammer for de enkelte studiers projekter.

Du kan læse en generel beskrivelse af, hvad en Projektbørs er og processen for det her på siden. Under hver temarammer er der link til den relevante Projektbørs, hvor du kan læse mere uddybende information om studiet, samarbejdet og Projektbørsen.

Se tidligere Projektbørser.

Skal du med på den næste Projektbørs?

Hvis du ønsker at samarbejde på noget helt andet, kan du altid kontakte AAU Match for dialog.

Are you a researcher?

Are you a researcher looking for project cooperations with AAU students? As a researcher you have the opportunity to suggest a case for students to work on. This semester we have Project Fairs with the following topics:

• Technological change processes in medical and health fields (25/8-20)
  • Optimizing Work Processes Through It and Management (10/9-20)
  • International Communication and Culture (25/9-20)
  • Digital media in physical spaces or virtual platforms (October 2020)
  • Information Strategy (November 2020)

Contact Line Uggerly Jørgensen (luj@adm.aau.dk) if you are interested in students working on your case.

Learn more about Project Fairs.

Erhvervsøkonomi, handel og ledelse

• +

Optimering af arbejdsprocesser gennem IT og ledelse (10/9)

TEMAER

• Kortlægning af brug af IT-understøttelse i eksisterende eller kommende arbejdsprocesser
    • Analyse for optiming og designforslag
    • Forslag til implementeringsplan for organisatoriske og IT-mæssige aspekter

Projektbørs og Studie

10.09.2020: IT-ledelse

Medier, Kommunikation og Information

• +

Digitale medier i fysiske rum eller på virtuelle platforme (6/11)

Temaer

• It-baserede oplevelsesprodukter fra problem til koncept
    • Online kommunikation og webdesign
    • Interaktiv underholdning
    • Digitalt mediepotentiale, brugerforståelse og brugergenereret indhold

Projektbørs og studie

Oplevelsesdesign og Interaktive Digitale Medier.

Studiet afholder ingen Projektbørs. Du skal i stedet kontakte Projektbørs-koordinatorenn, hvis du ønsker et samarbejde med studiet. Læs yderligere info her.

Deadline for kontakt er 6. november. Projektsamarbejdet foregår fra november til december 2020.

Informationsstrategi (6/11)

• Forståelse af arbejdspraksis med henblik på design af IT-løsninger
    • Evaluering og redesign af IT-systemer

EKSEMPEL PÅ SAMARBEJDE

Bank fik designet app til sin yngste kundegruppe.

Projektbørs og Studie

• +

International kommunikation og kultur (25/9-20)

Temaer:

• Kom i gang med kommunikation på engelsk-, tysk- og spansktalende markeder
    • Markedspotentiale for nye markeder, viden om jeres målgrupper og rette markedskommunikation
    • Styrk jeres kommunikation om CSR

PROJEKTBØRS og studie:

25.09.2020: Sprog og International Virksomhedskommunikation

EKSEMPEL PÅ SAMARBEJDE:

SIV tysk: Vandrekoncept drager sydpå: Oh So Quiet fik plan for at nå nye, tyske kunder

SIV engelsk: Norly and Friends:Godnatsange med internationalt potentiale

• +

Teknologiske forandringsprocesser på sundhedsområdet (25/8)

Temaer

• Analyse af borgeres/patienters og/eller sundhedsprofessionelles perspektiver på teknologiske forandringsprocesser inden for sundhedsområdet
    • Facilitering af brugerinddragelse i teknologiske forandringsprocesser inden for sundhedsområdet
    • Analyse af innovationsprocesser for sundhedsteknologi eller sundheds-it

Projektbørs og studie

Teknoantropologi 5. semester.

Studiet afholder ingen Projektbørs. Du skal i stedet kontakte Anne Marie Kanstrup (kanstrup@plan.aau.dk), hvis du ønsker et samarbejde med studiet.

Deadline for kontakt er 25. august. Projektsamarbejdet foregår fra september til december 2020.

Sådan kommer du i gang

AAU Match hjælper dig med at finde det bedste samarbejdsmatch.